La trobada d’atletisme divertit reuneix a 100 escolars

Dissabte passat, dia 23 de novembre, va tenir lloc la 1ª trobada d’Atletisme Divertit de la temporada 2019-20. Es va realitzar al poliesportiu municipal de Mercadal i va comptar amb la participació de 100 fillets i filletes de diferents centres educatius de Menorca. 

L’atletisme divertit és una activitat organitzada conjuntament entre el Consell Insular de Menorca i la Delegació d’Atletisme. L’Atletisme divertit va adreçat als alumnes de 3r a 6è dels diferents centres educatius de primària que participen per equips. 

Al llarg de la temporada s’organitzen 3 proves a diferents instal·lacions municipals de l’illa. A més, el mes de març tindrà lloc la final insular. L’equip guanyador participarà al Campionat Nacional d’Atletisme Divertit.  

En les trobades tots els atletes de l’equip disputen individualment totes les proves (Carrera 10X10; Salt lateral; Llançament de pilota medicinal i Doble salt; Llançament de javelina blana) i un dels dos relleus (Relleus de velocitat i Relleus amb obstacles). I en la final dels 5 atletes que conformen un equip, tots realitzaran individualment una prova de concurs, i per equips realitzaran els relleus i el Gran Prix. La trobada final acabarà amb el “Relleu de l’Amistat”, on es convida als familiars, mestres i tècnics a participar.

Amb aquesta activitat, el servei d’Esports segueix apostant per la promoció de la pràctica esportiva educativa en edat escolar, en un format que s’adapta a les característiques dels escolars, i en col·laboració amb els centres educatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.