Company: “Armengol maltracta Menorca en els pressupostos de 2020”  El PP presentarà una esmena de 3,5 milions per finançar la llei de la Reserva de Biosfera i una altra d'un milió d'euros per iniciar la construcció de centre de salut d'Alaior

El president de el Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, ha visitat aquest matí Menorca, acompanyat per la presidenta de la formació insular, Coia Sugrañes i pel vicepresident de Comunicació Llorenç Galmés i des d’allà ha manifestat el suport total a el sector empresarial com “generadors d’ocupació” i, en aquest sentit, ha destacat la importància d’explicar un REB complet i en vigor per donar suport i ajudar a el sector empresarial, “no com el REB frau d’Armengol, que ajup el cap davant de Madrid en lloc de reclamar el que ens correspon a les Illes “.

Company, que durant la seva visita a l’illa s’ha reunit amb representants de el sector empresarial (ASHOME, CAEB Menorca, Cercle d’Economia i PIME), ha anunciat que el Grup Parlamentari Popular presentarà una sèrie d’esmenes als pressupostos 2020 encaminades a solucionar problemes importants de Menorca, “una illa maltractada pels comptes d’Armengol”. Així, els populars presentaran una esmena de 3,5 milions d’euros per a la llei de la Reserva de Biosfera i una altra d’un milió d’euros perquè s’iniciï la construcció de l’demandat centre de salut d’Alaior.

El GPP també presentarà un seguit d’esmenes relacionades amb el sanejament i la depuració d’aigües que afecten diferents municipis de l’illa, com la de 2,3 milions per dotar de tractament terciari a la depuradora de Maó-es Castell; 3 milions per al projecte de recollida de pluvials de el sector nord de Ciutadella, que és una petició de l’Ajuntament des de 2015 i que segueix en l’oblit per part de la Generalitat; una partida de 4 milions per a obres en la xarxa de sanejament en els municipis des Mercadal i Fornells: una partida d’un milió d’euros per a obres pluvials a Alaior; a més d’una altra de 300.000 euros per millorar el subministrament d’aigua a la zona de Sant Lluís.

El president de l’PP ha explicat que es tracta d’una sèrie d’esmenes per a obres bàsiques a Menorca que, “per desgràcia, el Govern Armengol no només no ha fet i segueix sense tenir previst dur-les a terme”.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *