CRISTINA PONS DEL FÍSICS SUB-CAMPIONA D’ESPANYA DE KARATE

Cristina Pons del club Shotokan Ciutadella vinculat al Centre Esportiu Físics i actualmet entrenant en el Club Esportiu Mediterrani de Barcelona, aquest passat cap de setmana s’ha proclamat sub-Campiona d’Espanya en la modalitat de Kúmite en el pes -61kg. Pons després de superar a les seves contrincants en les eliminatòries, no va poder en la seva rival qui va imposar-se a la ciutadellenca de forma contundent. La karateka de Físics torna de Talavera de la Reina molt satisfeta del seu treball tècnic i a la vegada impotent per com va transcorre el combat de la final, ja que dues clares ocasions de punt no varen pujar al marcador, que hagués canviat el resultat i conseqüentment hagués sofert un gir en el transcurs estratègic del enfrontament.

Per altre banda , la resta d’expedició, Adrià López, Judith Álvarez, Judith García i Julen Triay, no varen poder superar les primeres rondes de les eliminatòries. Inesperadament tots ells varen tenir un dia sense fortuna en quant a resultats, però a la vegada tornen cap a Menorca amb la satisfacció d’haver realitzat un campionat correcte tècnicament parlant i amb la intenció de fer algunes millores en la forma de lluitar i sobretot amb la motivació ben alta de cara a futures competicions.

A l’espera de rebre les llistes definitives de la RFEK, sobre els esportistes que disputaran la Gran Final de la Llliga Nacional, el Club Físics espera que als ja classificats Lucas Tobajas, Adrià López i Cristina Pons, s’uneixin els altres karatekes del club que estan pendents de la llista definitiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *