La consellera de Salut i Consum i el batle de Maó es reuneixen per abordar diferents temes d’àmbit sanitari de Menorca Gómez ha explicat que s’analitzarà la possibilitat d’incloure una àrea de mitjana estada de salut mental al Verge del Toro

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i el batle de Maó, Héctor Pons, s’han reunit avui a Palma per abordar diferents temes d’àmbit sanitari d’interès per a l’illa de Menorca, com són el projecte de reforma del Verge del Toro, la creació d’una zona verda devora l’Hospital Mateu Orfila i l’atenció a la salut mental.

En relació amb la reforma de l’Hospital Verge del Toro, Gómez ha indicat que el projecte arquitectònic està en fase de redacció i que, ateses distintes peticions de l’àmbit social, es revisarà la possibilitat d’incloure-hi una àrea de mitjana estada de salut mental.

Igualment, la consellera de Salut i Consum s’ha compromès a impulsar la col·laboració del Servei de Salut de les Illes Balears amb l’Ajuntament de Maó per tal de crear una zona verda d’una hectàrea al costat de l’Hospital Mateu Orfila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *