La Policia Nacional deté un home per la seva implicació en la mort de la seva dona Els fets van passar el 18 de juny de l'any passat, quan el detingut, de 40 anys d'edat, espanyol d'origen veneçolà, va localitzar sense vida a la seva dona, de 36 anys d'edat, en un jacuzzi d'una nau de l'Polígon

En el matí del dia d’avui, agents de la Policia Nacional han detingut el presumpte autor de la mort de la seva parella, ocorregut el 18 de juny de 2018.

Els fets van passar el 18 de juny de l’any passat, quan el detingut, de 40 anys d’edat, espanyol d’origen veneçolà, va localitzar sense vida a la seva dona, de 36 anys d’edat, en un jacuzzi d’una nau de l’Polígon Industrial de Ciutadella , a Menorca.

En un primer moment la investigació es va centrar en la hipòtesi d’un accident a l’quedar-se la morta adormida al jacuzzi, tal com va referir el seu marit als serveis d’emergència al lloc dels fets.

Posteriorment i després de múltiples gestions d’investigació, la hipòtesi de l’accident anava cobrant menys veracitat

Després de les diverses investigacions, es va poder aclarir que la mort no va ser accidental i que el seu marit estava involucrat en la mateixa.

El presumpte autor, tenia antecedents per maltractaments cap a la seva dona, ocorreguts quan residien a Barcelona i posteriorment a Menorca, dels quals un d’ells la víctima va haver de ser intervinguda quirúrgicament per les lesions sofertes.

Cal ressenyar, que el país de Veneçuela va sol·licitar l’extradició de l’presumpte autor, per un delicte d’homicidi contra la seva parella anterior allà, al país estranger.

Com el detingut era espanyol, l’extradició es va negar, i en l’actualitat es troba intern en una presó de la península a l’espera de ser jutjat a Espanya pel fet que va ocórrer a Veneçuela.

En el matí d’avui, amb el detingut ja a Menorca, s’ha procedit a la seva nova imputació per la mort de la seva dona l’any passat, i una vegada que acabi la instrucció policial de el cas, serà posat a disposició judicial als jutjats de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.