Actes 8 Març

Visita del grup de parelles lingüístiques al Museu Municipal

Divendres passat, 22 de novembre, el grup de tàndems lingüístics i multiculturals va visitar l’exposició Que la terra et sigui lleu del Museu Municipal de Ciutadella, ubicat a Can Saura.

Majo León, arqueòloga municipal, va ser l’encarregada de fer el recorregut i les explicacions sobre l’exposició, que dona a conèixer la història de la mort a Menorca i els rituals funeraris de la prehistòria menorquina. La intenció de les sortides que s’organitzen per al grup de parelles lingüístiques és anar obtenint més coneixements sobre la nostra llengua a través dels diferents àmbits.

El 2018 l’Ajuntament, a través del Centre de Català de Ciutadella, va obrir una borsa de parelles lingüístiques i d’intercanvi multicultural amb la finalitat que els membres que en formen part puguin intercanviar coneixements lingüístics, i amb la condició que el català sigui una de les llengües d’intercanvi.

Actualment hi ha inscrites quaranta-cinc persones a la borsa, i es van trobant per parelles o per petits grups que intercanvien interessos lingüístics. Les llengües que més se senten parlar entre els membres del grup són el francès, l’anglès, l’italià, l’espanyol i, per descomptat, el català. Així i tot, la borsa és oberta per a qui vulgui formar-ne part. Les persones que hi estiguin interessades han d’apuntar-se al Centre de Català de Ciutadella, que es troba al segon pis de la Casa de Cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.