Josep Marquès (Es Nàutic) acaba dins els nou millors palistes d’Espanya a Galícia

Pontevedra (Pista Verducido) acull aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya Joves Promeses de Piragüisme, organitzat per la Federació Gallega de Piragüisme i en el què hi ha pres part de manera més que notable el palista del Club Nàutic Ciutadella, Josep Marquès. Malgrat les males condicions del temps que feia a Galícia i d’un inoportú refredat que no li va permetre ni molt manco estar al 100 per 100, Marquès es ficava de ple dins la gran Final A, en la que acabaria el novè classificat d’Espanya en la seva categoria cadet.
El competidor del CN Ciutadella arribava en aquest Nacional 2019 ja amb el bitllet directe cap a les semifinals i com a cap de sèrie, un dret que s’havia guanyat setmanes abans a la Copa d’Espanya. I aquest dissabte a ‘semis’ Josep Marquès aconseguia classificar-se amb els nou millors del país, com a tercer, donant la cara a la Final A.
L’entrenador de piragüisme d’Es Nàutic, José Luis Moles, acompanyant a Marquès, valorava molt positivament l’actuació del seu deixeble, més amb les condicions que va haver de competir a Verducido. “En Josep ha fet un molt bon paper i entrar a la Final A amb els nou millors d’Espanya ja té molt de mèrit. I més encara amb el dia de pluja i fresca que ens va fer, totalment oposat al que teníem a Menorca abans de partir. Pot i podem estar ben orgullosos”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.