L’Ajuntament d’Alaior signa el conveni de col·laboració amb l’empresariat participant a FITUR La Sala de Juntes de l'Ajuntament d'Alaior ha acollit aquest matí la signatura d'el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alaior i l'empresariat participant a FITUR, la segona fira de turisme més important de l'món, que tindrà lloc a Madrid, de l'22 a l'26 de gener.


Les empreses que assistiran a FITUR de forma conjunta amb l’Ajuntament d’Alaior seran les següents: Santa Mariana, Antic Menorca, Llucassaldent, Menorca Experimental, Santa Ponça, Torralbenc, Coinga, Pons Quintana, Cova d’en Xoroi, Licors Biniarbolla, Lloc de Menorca, Mascaró Morera i MenorcAventura.
A més, aquest matí també s’ha presentat als co expositors el disseny de l’estand d’Alaior, la prova de la revista publicitària promocional que es distribuirà a FITUR, i els vídeos promocionals d’Alaior que es projectaran durant tota la fira i han de ser objecte de la seva difusió digital a través de mitjans en línia.
Cal recordar que la rúbrica d’aquest acord permetrà que Alaior sigui el primer municipi de Menorca a acudir amb estand propi a FITUR.
A través de la presència del municipi a la segona fira de turisme més important de l’món, s’intentarà singularitzar Alaior a través de l’excel·lència turística sostenible, el comerç i la cultura com a pol d’atracció per a
Ajuntament d’Alaior
Carrer Major, 11, Alaior. 07730 Menorca (Illes Balears). Tel. 971 37 10 02. Fax: 971 37 29 58
turistes d’alt poder adquisitiu amb sensibilitat ecològica i artística. Un model turístic amb el qual complementar el tradicional producte “sol i platja”.
Un dels objectius principals és donar a conèixer entre professionals i públic en general l’oferta turística, comercial i cultural a través de la realització de contactes directes amb els agents especialitzats, als quals s’exposaran els atractius naturals, tradicionals, artístics, comercials i turístics en general.
Els assistents han volgut subratllar l’encert de l’Ajuntament d’Alaior a l’promoure aquesta presència conjunta del municipi a FITUR.
Per la seva banda, José Luis Benejam, alcalde d’Alaior ha qualificat aquest conveni de històric per al municipi i Menorca i ha assegurat estar molt orgullós de la determinació de les empreses que donen suport a aquesta iniciativa, posant de relleu, un cop més, el caràcter emprenedor de totes les persones resideixen al municipi d’Alaior. A més, Benejam ha recalcat que l’èxit d’aquesta operació està garantit donat l’alt grau d’implicació de les parts i l’energia positiva que, tots des de la posició corresponent, dirigeixen per assolir aquest objectiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.