Unidas Podemos aconsegueix 100.000 euros més als pressupostos per a menjadors escolars

El Grup Parlamentari Unidas Podemos ha presentat una esmena, que ha estat acceptada per la resta de grups del pacte, que augmenta la partida destinada a subvencionar a les famílies de cara a poder pagar als menjadors escolars en 100.000 euros.

La diputada Gloria Santiago, després de setmanes de negociació, ha intentat que aquesta partida fos superior, d’acord amb les demandes de la Comissió 0-3.

Així mateix, Unidas Podemos, a través de la diputada Antònia Martín, hem aconseguit, a través d’una esmena, eliminar les bonificacions fiscals dels casinos que tenien per augmentar les taules de joc.

A més a més, s’atorga una partida de 20.000 euros més a l’Ajuntament de Vila per a polítiques de transició energètica, també a iniciativa de la formació.

Cal destacar també la inclusió de 500.000 euros per a l’Institut d’Indústries Culturals i s’ha donat suport a esmenes destinades a millorar les partides promoció de Menorca Talaiòtica i partides orientades a teatres i museus de Menorca, com el Museu de la Sal i el Teatre Principal de Maó.

D’altra banda, es destinarà via capitalitat recursos per al casal de la dona d’Eivissa, l’Orquestra Simfònica i el Museu d’Art Contemporani d’Eivissa.

A més, per pal·liar els efectes de la insularitat que pateixen els pacients i familiars que s’han de desplaçar a Mallorca o a la península, augmentarem les dietes que reben actualment els malalts. És una reclamació històrica.

Quant a la xarxa d’atenció primerenca augmentarem els recursos disponibles i s’ampliarà la cobertura fins als 12 anys. Una millora qualitativa important per aquests infants i famílies.

Amb relació a la R+I+D hem inclòs que es puguin incorporar investigadors i investigadores a l’IDISBA, procedents dels programes Miguel Servet i Ramon y Cajal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.