Company: “Les polítiques d’Armengol situen a Balears al capdavant de el creixement de l’atur a Espanya” Company li demana a Armengol que es pronunciï "sobre les conseqüències per a les Balears de les negociacions entre Sánchez i ERC"

El president i portaveu de Grup Parlamentari Popular, Biel Company, ha qualificat de “molt preocupant” que Balears lideri l’increment de l’atur a Espanya, tant en termes interanuals com intermensuals i ha apuntat que “el PP porta molt de temps advertint el fre a l’economia que produeixen les polítiques prohibicionistes de la Generalitat Armengol i l’increment de l’atur demostra que és així “.

Company ha lamentat que a Balears s’hagi incrementat un 3,79% l’atur interanual, amb 2.271 aturats més i el intermensual hagi crescut un 22,85%, amb més de 11.500 persones. “A Armengol i Negueruela se’ls ha acabat l’època de viure de rendes; és urgent que es posin a treballar, deixin de banda les polítiques prohibicionistes i adoptin mitjanes que reactivin l’economia “, ha dit el dirigent popular.

NEGOCIACIONS DEL PSOE AMB ERC PER FORMAR GOVERN
Biel Company ha afirmat durant la seva pregunta a la presidenta Armengol en la sessió plenària de Parlament que “Sánchez està negociant amb ERC per formar Govern i, dins de la negociació, ERC ha manifestat la seva voluntat que Balears sigui independent i formi part d’uns suposats ‘països catalans’ “i li ha demanat a la presidenta que es pronunciï a l’respecte, perquè” això sí que afecta les illes “. Company ha fet al·lusió a les reivindicacions d’ERC de sobirania per a Balears, contemplades en la seva ponència política i ha criticat que “aquests siguin els socis d’Armengol i els que vol tenir seguir tenint Sánchez”.

El dirigent de l’PP li ha preguntat a la presidenta de la Generalitat si està d’acord amb cedir a la exigències d’ERC i que les Balears acabin sent un territori dels Països Catalans, amb fer un referèndum d’autodeterminació de Balears el 2030 com vol Més, o amb les manifestacions de l’senador autonòmic Vidal sobre l’existència de presos polítics a Espanya i ha assenyalat que “els ciutadans mereixen saber què pensa la seva presidenta”. El president popular ha destacat que “al PP tenim clar que no volem ser un apèndix de ningú ni formar part d’uns hipotètics països catalans. Tenim clar que som mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers d’Espanya o espanyols de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera “.

EL PP DEMANA EL CESSAMENT DEL GERENT DEL 061 PER L’INCOMPLIMENT DEL CONTRACTE DE TRANSPORT AERI SANITARI

Biel Company ha denunciat la negació de la realitat que la consellera de Salut ha mantingut durant setmanes en relació a l’incompliment de l’contracte de transport aeri per part de l’empresa Eliance, “un contracte de 25 milions d’euros en el qual no es complia el vol instrumental ni el multipilot “. El president popular ha recordat que el PP va presentar una PNL el passat 30 d’octubre i tota l’esquerra va votar en contra, “sembla que a el Govern de la gent li és igual si als malalts els traslladen sense les garanties de seguretat necessàries” . Finalment Biel Company ha exigit el cessament de l’gerent de l’061, perquè un contracte d’aquestes característiques s’ha de controlar i supervisar “.

En la mateixa línia, Marga Durán ha afirmat durant la seva pregunta a la consellera de Salut que “avui ja sabem que hi ha un incompliment de contracte per part de l’empresa i exigim una explicació, després de setmanes d’excuses i mitges veritats en aquesta Cambra” i ha assenyalat que “el contracte s’havia d’haver rescindit molt abans perquè faltaven mesures de seguretat com el multipilot”. Finalment, la diputada ha criticat que la Conselleria encara no hagi enviat tota la documentació sol·licitada pel GPP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *