L’Associació de Constructors i Promotors de Menorca celebra el seu sopar anual.

Divendres passat, 29 de novembre, es va celebrar al restaurant Cas Cònsol de Ciutadella, un sopar de companyonia del sector de la Construcció de Menorca, en el transcurs de la qual es va retre homenatge a Nicolás Bosch Villalonga, qui va ostentar la presidència de l’Associació durant 14 anys, de l’any 2005 a l’2019.

José Olives, actual president de l’Associació, es va referir a el compromís, esforç i dedicació que  Nicolás Bosch ha demostrat cap al sector de la construcció, agraint la tasca realitzada durant tants anys, i lliurant-li un obsequi record d’aquesta etapa al capdavant de l’Associació d’Empreses de la Construcció i Promotors de Menorca.

Per la seva banda Nicolás Bosch va agrair aquest acte de reconeixement, indicant que tant el president d’una associació com la resta dels membres de la Junta Directiva necessiten del suport de tot el sector, sent aquest el que realment fa possible que una Associació sigui productiva i per tant assoleixi els objectius perseguits.

En el sopar, a més de representants de les empreses associades, va estar present Bartolomé Olives, primer president de l’Associació, Just Saura, President de PIME Menorca i Jordi Bosch, director general de PIME Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *