Els comerços de Maó regalaran “Ninots retallables” aquest Nadal

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de la campanya de Nadal organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Maó, MÔ COMERCIAL, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maó-Maó i PIME Menorca. A l’acte hi han assistit l’Alcalde de l’Ajuntament de Maó, D. Hèctor Pons Riudavets, la Regidora de Microciutat, Economia, Comerç i Turisme, Sra. Carme Seguí Puntes, així com la Sra María José Soriano, presidenta de MÔ COMERCIAL acompanyada per una representació de la Junta Directiva de l’Associació.

45.000 ninots retallables, amb 10 dissenys diferents vinculats a l’època nadalenca, seran distribuïts entre els clients dels establiments comercials de centre de Maó.

Durant moltes generacions els nens han jugat amb els ninots retallables. Per això, es va considerar un detall simpàtic per regalar als clients. Atès que, els adults reviuran els seus records d’infància, i aquests, al seu torn, podran ensenyar als més petits de la casa com es jugava i s’entretenien els seus pares i avis.

El que es pretén és que els nens deixin les noves tecnologies per un instant per entretenir-se i jugar d’una manera que per a molts serà nova.

Els comerços participants podran distingir-se per tenir exposat un cartell amb l’eslògan Per Nadal, Comerç de Proximitat. Aquest missatge també s’ha incorporat a les 45.000 làmines perquè doni peu a reflexionar sobre la importància de comprar al comerç local i de proximitat.

MÔ COMERCIAL compta amb una àmplia diversitat d’empreses: perruqueries, comerços, bars, immobiliàries, hotels … poden consultar-se en el cercador www.mocomercial.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.