Ferrocarril de Sóller lliura un xec per valor de 5.005,50 € a UNICEF Comitè Balears Per sisè any consecutiu l'empresa ferroviària dóna suport a les campanyes de l'ONG en defensa dels drets de la infància

Ferrocarril de Sóller ha lliurat aquest matí un xec per valor de 5.005,50 € a UNICEF Comitè Balears amb l’import recaptat el passat 20 de novembre i que anirà destinat íntegrament a la campanya # PorTodosMisCompañeros.

La recaptació per a la campanya # PorTodosMisCompañeros d’UNICEF, que es va dur a terme el Dia Internacional de la Infància, ha destinat íntegrament tota la caixa recollida amb l’objectiu de col·laborar en la defensa dels Drets de la Infància.

A través d’aquesta acció, el Ferrocarril de Sóller se suma, un any més, a la defensa dels drets de tots els nens de l’món, amb la qual lluita l’entitat sense ànim de lucre.

El lliurament de el xec ha tingut lloc a l’estació de l’Tren de Sóller a Palma, en un acte a què han assistit Óscar Mayol, president de Ferrocarril de Sóller i Mercedes de el Pou, presidenta de la Fundació UNICEF Comitè Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.