Comença a Menorca el cicle de concerts didàctics ‘Cançonetes de Nadal: Sonen les campanes’ amb el grup Posidònia

La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, a través del programa Viu la cultura de la Delegació de la Presidència per a la Cultura, ha iniciat el cicle de concerts didàctics del curs 2019-2020 a Menorca amb el Cançonetes de Nadal: Sonen les campanes amb el grup Posidònia guanyador del premi Enderrock com a millor disc folk 2019 per el seu disc Sonen les campanes i que presenten per els alumnes de Menorca.

Més de 600 alumnes de diferents centres educatius de Menorca han assistit al concert didàctic que s’ha dut a terme al Teatre Principal de Maó.

La cantant, acompanyada d’altres músics (guitarra, llaüt, contrabaix, violí i percussions), s’han reunit per dur a terme un concert didàctic que serveixi per repassar, sobretot, les nadales més conegudes de les Illes Balears, d’altres indrets i les de creació pròpia.

Els infants han participat de forma activa durant el concert a través de diferents propostes que han anat descobrint els músics a mesura que avançava el concert: han ajudat a cantar, han fet acompanyaments amb les mans i a alguns se’ls ha convidat a pujar a l’escenari a cantar, tocar percussió, dirigir els companys i sonar instruments amb l’ajuda d’un músic. A més, han descobert quins instruments hi ha sobre l’escenari i de quin tipus són (corda fregada, polzada, plectre): violins, contrabaix, guitarra, llaüt i percussions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.