Actes 8 Març

Nou espot d’ASCOME “Comprant a Menorca guanyam tots”

Segons el planning de promoció previst des de l’Associació de Comerciants de Menorca, s’ha publicat el nou espot d’ASCOME “Comprant a Menorca guanyam tots”.

Aquest nou espot d’ASCOME d’uns 20 segons de durada el missatge se centra en seguir difonent entre l’opinió pública la importància de realitzar les compres a través d’empreses menorquines on l’aportació econòmica i social es reinverteix íntegrament a l’illa. A l’hora de comportar-nos com a consumidors hem de tenir en compte on es repercuteixen els guanys de l’empresa a la qual compram i on van els seus beneficis generats. Apostar pel comerç local és ajudar al futur de l’economia local.

Per dur a terme aquesta nova acció ASCOME compte amb la col·laboració de el Consell Insular de Menorca i PIME Menorca.

Aquest espot precedirà el llançament de XUROA, el marketplace en construcció per als comerços de Menorca, i que durant els últims dies ha estat presentat amb èxit als comerços d’ASCOME.

Encara no s’ha fixat una data definitiva per llançar XUROA al mercat, però vista l’acceptació, entre comerciants i consumidors, d’aquesta plataforma conjunta que facilitarà la introducció i / o potenciació de l’ecommerce en els comerços de l’illa, no es descarta escurçar els terminis inicialment previstos des d’ASCOME.

Amb la intenció de començar la seva activitat d’intermediació comercial de la millor manera possible, oferint un servei amb garanties, i atenent al necessari període d’aprenentatge i prova per part de tots els agents implicats, es programaran properament cursos de formació en matèries específiques del comerç electrònic. En aquest punt es compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Menorca.

Coincidint amb la campanya de Nadal, Reis i posteriors “rebaixes”, aquest nou espot d’ASCOME s’emetrà durant els dos pròxims mesos (des de demà divendres dia 6 de desembre) en els cinemes de Ciutadella i Maó, al costat de les principals pel·lícules i estrenes cinematogràfics de la cartellera. En aquesta ocasió, paral·lelament es farà servir la televisió per difondre-ho. Serà a través del canal autonòmic privat Canal 4.

També es compartirà a través de les xarxes socials i altres plataformes webs habituals, entre d’altres:

Cal recordar, que l’anterior vídeo Menorca, no dejes de ser impulsat també per ASCOME i compartit el passat mes d’octubre, a través de les principals xarxes socials (Facebook, Instagram i YouTube), ja ha arribat a les 240.000 reproduccions entre totes elles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.