David Ponsetí (CNC) afronta el darrer dia de Campionat d’Espanya en segona posició

Avui ja començaven les finals amb els grups Or i Plata del Campionat d’Espanya Làser 4.7 de Melilla i demà diumenge pot ser un gran dia per a David Ponsetí i Borja Torres del Club Nàutic Ciutadella, els dos amb els millors del país.eran dins s’or.
Avui dia difícil igual que ahir, amb unes condicions de mar grossa i poc vent per superar aquesta mar (de 6 a 11nusos). Però ho han salvat i David Ponsetí es mostra intractable i es manté segon de la general mentre que Borja Torres h0a pujat a la posició 27. Diumenge darrer dia i els dos regatistes d’Es Nàutic amb opcions de fermar la seva particular gesta a Melilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *