Alkimia, quan l’afició esdevé passió Per Silve Pons

Ramon Torrente i Trini Tejada o com se’ls coneix, Ramon i Trini, formen un duet musical ben avingut, i que duen la música, el seu hobby, molt més enllà d’un simple entreteniment. En Ramon va començar a sonar als 24 anys fent versions de Rock i Heavy, que és el que més l’estirava en aquell moment. Va formar part del grup Deja Vú amb qui va tenir la oportunitat de ser teloners dels mítics Barón Rojo. També va formar part dels inicis de la Jukebox Band. Per la seva banda na Trini va començar fent cors en un grup especialitzat en revetlles (“verbenas”), en aquella època feia tot el que es presentava: revetlles, amenitzar festes, balls de saló, etc. Després arriba en Ramon i comencen una nova etapa musical junts. Fins i tot fan formar el trio Kimera amb en Paco, germà den Ramon; l’experiència va durar 4 anys. Així, entre una cosa i altra, en Ramon i na Trini ja duen 8 anys actuant junts i els caracteritza la versatilitat d’estils que toquen i és que, com ells mateixos diuen: “Tenim un bon repertori i ens adaptam al que toca a cada moment”. Ara comencen una nova etapa amb Alkimia, que és el nom del nou projecte musical den Ramon i na Trini,  fent versions del Rock internacional dels anys 80 i de Pop/Rock de sempre. La idea és anar formant un grup de músics amb qui poder compartir la seva passió per la música. El passat mes de novembre els hem pogut sentir al IV Aniversari de l’Auditori de Ferreries, a l’espai Custom de Ciutadella i el passat 7 de desembre al cafè concert Es Pla, al port de Ciutadella, amb les millors versions de Pop Rock. Quan una afició esdevé passió l’èxit està assegurat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip