Diàlegs i bones pràctiques al voltant del pa i la pastisseria menorquina Hi participaran Tomeu Arbona, propietari d’El Fornet de la Soca, Jordi Farrés, reboster i professor del Culinary Institute of Barcelona i periodista gastronòmic Bep Al·lès

El Consell Insular de Menorca conjuntament amb l’Associació Professional de Pastisseria, Panaderia i Afines de Menorca (APAME) ha preparat una jornada de treball pel pròxim dijous, 12 de desembre dedicada a la comercialització del pa i la pastisseria menorquina. Enmarcada dins els debats “Arrels, diàlegs amb la Biosfera” que ha vingut promovent la Conselleria al voltant del producte local i que van desencadenar la celebració de la Fira Arrels fa tres anys i els Diàlegs a l’Era al març de l’any passat, s’ha convidat a diversos professionals relacionats amb el mon pastisser i forner a més de la gastronomia, per tal de contribuir amb la generació d’idees i estratègies que permetin millorar la visibilitat d’aquests productes no sempre presents en el sector de la restauració i l’hoteleria tant local com balear. 

La jornada comptarà amb la presència a la taula rodona de Tomeu Arbona, propietari d’El Fornet de la Soca (Palma), Jordi Farrés, reboster i professor del Culinary Institute of Barcelona,  membre de l’equip creatiu de producció de Chocolate Factory, el periodista gastronòmic Bep Al·lès i el president d’APAME, José Giménez de la Pastisseria Ala d’Or d’Alaior. El conseller d’Economia i Territori, Miquel Company serà l’encarregat d’obrir aquesta jornada que tindrà lloc dijous  l’Hotel Boutique Jardí de Ses Bruixes i que començarà a les 10 del matí. “L’objectiu d’aquesta jornada és emmarcar una estratègia global, crear sinergies per valorar la gastronomia vinculada al territori, en aquest cas la pastisseria i potenciar el producte així com reforçar la seva presència” ha explicat el Conseller. 

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *