L’Ajuntament amplia l’horari de bars, restaurants i llocs d’oci per a les festes de Nadal i Cap d’Any

L’Ajuntament de Ciutadella ha resolt l’ampliació en dues hores de l’horari de tancament dels establiments i de les terrasseses per a les nits del 24 al 25 de desembre del 2019 i del 31 de desembre de 2019 a l’1 de gener de 2020, amb ocasió de la celebració de Nadal i Cap d’Any.

S’apliquen, així, un any més, les previsions contingudes a l’article 5è de l’Ordenança, la qual preveu que l’autoritat municipal podrà autoritzar de forma expressa i concreta horaris especials d’aplicació durant els períodes de celebració de festes populars, Nadal i Setmana Santa, amb les limitacions i durant el període concret que es determini en la resolució administrativa corresponent.

Tal com té fixada la tradició ciutadana, una gran quantitat de gent surt a celebrar les festes de Nadal i Cap d’Any al carrer, i acudeix a gaudir del lleure que ofereixen els diferents locals d’oci fins ben entrada la matinada. En aquest sentit, i per tal d’evitar esvalots i aldarulls a la via pública, resulta recomanable fer ús de la previsió de l’article 5è de l’ordenança esmentada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *