Antoni Riera imparteix una conferencia sobre la valoració econòmica dels serveis mediambientals dins el marc d’activitats de la COP25

L’economista Antoni Riera ha impartit avui a l’espai de Can Campaner, a Palma, una conferència sobre la valoració econòmica dels serveis mediambientals, que ha organitzat la direcció general de Promoció econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular i que ha presentat la directora general, Vanessa Rosselló. Aquest acte s’emmarca en el conjunt d’activitats que organitza el Govern en el marc de l’Agenda Balear 2030 i la celebració de la cimera COP25.

A la xerrada hi ha assistit el director general de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou i el director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó.

Riera, ha parlat sobre el valor dels ecosistemes naturals, des d’un punt de vista dels  serveis i els valors purament ambientals damunt d’aquests territoris, utilitzant  les mateixes eines i  paràmetres que permeten al mercat fixar el preu de les coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.