Dissabte, taller de com plantar i podar arbres de fruita

Nadal coincideix amb l’inici del temps de plantar i podar els arbres de fruita. Aquest dissabte, 14 de desembre a les 10 h, es farà un taller as Viver del GOB explicant com es fan aquestes feines. És gratuït i obert a tothom. As Viver del GOB hi trobareu també varietats locals de fruiters. Plantar un arbre és una bona manera de començar l’any.

Les varietats locals estan seleccionades per donar bona fruita amb una gestió respectuosa amb el medi ambient. As Viver hi trobareu varietats locals de pomeres, pereres, pruneres, albercoquers, xinos, cirerers, codonyers, nesprers, ametlers, figueres, tarongers, mandariners, llimoners…  Està obert de dilluns a dissabte, entre les 10 i les 13:30 h.

Les plantes són sempre un bon regal. Es Viver ofereix també plantes aromàtiques i culinàries pel vostre hort, jardí o terrassa, sempre ecològiques. Ramells d’un temps, i plantes autòctones per un jardí mediterrani, amb baix consum i manteniment.

Es Viver de Plantes de Menorca del GOB és a Maó, a la carretera de l’aeroport, al camí de la deixalleria, just devora de l’antiga nau de Mestral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *