El Consell Insular acull la Gala d’entrega dels premis Turisme Balear 2019

La IV Nit del Turisme de Balears, organitzada pel Govern Balear amb el suport del Consell Insular de Menorca, ha tingut lloc aquest any per primera vegada a Menorca. El lloc escollit per la gala ha estat la sala de plens de la institució insular.

Amb aquests premis es vol reconèixer l’esforç i la dedicació a favor del turisme de persones, empreses i institucions de la nostra terra, amb l’objectiu d’incentivar les bones pràctiques en el sector turístic que conforma la nostra principal activitat econòmica.

El Consell Insular vol felicitar als dos guardonats menorquins. Per una banda, a Emili Balanzó que ha estat premiat en la categoria treball, esforç i dedicació professional en turisme. S’ha valorat la seva dilatada trajectòria en la qual va ressaltar l’etapa al capdavant del Foment del Turisme de Menorca, entre els anys 1968 i 2017.

Per altra banda, a l’empresa Artiem Fresh People que ha estat premiat en la categoria millor iniciativa de responsabilitat social. En aquest cas, s’ha valorat el seu compromís amb la responsabilitat social que sempre ha estat present a l’empresa des dels seus orígens i cobreix iniciatives en els vessants social, econòmic i ambiental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.