Actes 8 Març

La presidenta Armengol assisteix a l’acte de celebració del 50è aniversari de l’Aeroport de Menorca Durant tot l’any s’ha commemorat el mig segle d’obertura de les seves instal·lacions, amb activitats dirigides a la societat menorquina, turistes i treballadors

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha assistit aquest dimecres a l’acte de celebració del 50è aniversari de l’Aeroport de Menorca. Ho ha fet acompanyada del conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons; de la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora; del batle de Maó, Héctor Pons, i del president i conseller delegat d’AENA, Maurici Lucena.

L’aeroport, situat a Maó, va complir el passat març el mig segle d’obertura de les seves instal·lacions i durant tot l’any s’han celebrat activitats dirigides a la societat menorquina, turistes i treballadors per commemorar l’aniversari. Durant l’acte s’ha projectat un vídeo que ha repassat la seva història.

Armengol ha agraït i felicitat AENA i els treballadors de l’Aeroport de Menorca per fer possible el funcionament de la infraestructura dia a dia. També ha recordat l’evolució de l’aeroport durant aquests 50 anys i, sobretot, la millora que ha suposat per a la mobilitat de menorquines i menorquins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.