Concert de Nadales dels usuaris de Sant Miquel

L’Auditori de Ferreries va acollir ahir capvespre, a les 18h, un concert de Nadal molt especial a càrrec de la coral del centre terapèutic Sant Miquel. Dirigits per Esperanza Ramírez, responsable del projecte d’oci i intervencions socioeducatives de Sant Miquel, els vuit cantaires que formen part del taller de coral del centre, amb la col·laboració d’un guitarrista i percussió, han ofert un repertori de nadales molt conegudes pel públic, com “Dime niño de quien eres”, “Noche de paz”, “Blanca Navidad”, “Quan somrius” o “Ninot de neu”.

Nerviosos i molt entusiasmats abans de sortir a l’escenari, els cantaires han rebut forts aplaudiments per part del públic, entre els quals hi havia molts familiars i coneguts. Per als membres del taller de coral, que es va crear ara fa set anys, era la primera vegada que oferien un concert en un espai com l’Auditori i obert a tot el públic.

El concert, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ferreries i ha acabat amb una bereneta que han compartir cantaires i familiars, és una manera de lluitar contra l’estigma entorn les malalties mentals facilitant que el col·lectiu intervingui en la vida cultural de la comunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.