Actes 8 Març

XV Mercat de Nadal d’Alaior El Mercat de Nadal d'Alaior, que se celebrarà del 13 al 22 de desembre, de 17,30h a 22h a la Plaça des Ramal, esdevindrà enguany un esdeveniment mai vist a Menorca.

Inspirat en els mercats nadalencs del centre d’Europa, tindrà com estrella el vi calent, juntament amb altres propostes gastronòmiques diferents de l’habitual a l’illa.

A més, el Mercat de Nadal acollirà també diferents activitats complementàries. El divendres 13 es podrà gaudir d’un taller de nadal sostenible a càrrec d’Es Xivit, i el dimarts 17, un taller de defensa personal, a les 17,30h, i un taller de karate per a tota la família a les 18,30h.

Per altra banda, dijous 19 de desembre Carolina Carreres durà a terme un taller de sabons de Nadal, i els alumnes de La Salle i de l’IES J. M. Guàrdia, realitzaran tallers nadalencs, el 14, 15, 21 i 22 de desembre respectivament.

Durant aquests dies que se celebrarà el Mercat, també hi haurà nombroses actuacions musicals com la de Bep Marquès d’aquest divendres a les 20h, la del grup Serendipia el dissabte 14 a les 20h, Stringduo el dissabte 21 a les 20h, o l’actuació de Fusiona 2 el diumenge 22 a les 20h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.