Arranca amb èxit el Mercat de Nadal d’Alaior

Ahir capvespre va començar a Alaior una de les apostes d’aquest ‘Nadal Espectacular’, el Mercat de Nadal de la plaça des Ramal.

Entre les 18 paradetes de comerços i establiments hostalers, les activitats complementàries com el taller de Nadal amb materials reciclats a càrrec des Xivit i el concert de Bep Marquès, la gent gaudí d’un capvespre animat i ben diferent.

El Mercat de Nadal d’Alaior, esdevé un esdeveniment mai vist al poble, totalment original, inspirat en els mercats nadalencs del Centre d’Europa.

Una de les propostes més interessants és l’aposta pel vi calent, una beguda hivernal de gran tradició en molts països. A més, també hi ha altres propostes gastronòmiques diferents de l’habitual a l’illa, com els famosos ‘bretzels’ un tipus de galeta o brioix enfornat d’origen alemany.

Ell Mercat de Nadal romandrà obert fins al 22 de desembre, a la Plaça des Ramal, de 17,30 a 22h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *