Més per Menorca, moderadament satisfet amb el que ha aconseguit a les negociacions dels Pressuposts amb el Govern Els sobiranistes han pactat la destinació de 650.000 euros a diverses inversions en benefici dels menorquins i esperen aconseguir més durant la pròxima setmana al debat al Ple

Més per Menorca es mostra «moderadament satisfet» de com han evolucionat les negociacions dels Pressuposts per a 2020 que estan tenint amb el Govern de les Illes Balears.

Acabada la primera setmana de negociació a la Comissió d’Hisenda, MxMe ja ha aconseguit moltes de les inversions que demanava a l’executiu d’Armengol.

Els menorquinistes han aconseguit, de moment, que s’incloguin a l’esborrany de la Llei de Pressupostos les següents partides:

CONCEPTE PARTIDA ACONSEGUIDA (EUROS)
Reserva de la Biosfera 75.000
Menorca Talaiòtica 200.000
Oficina d’accessibilitat 45.000
Fundació Ciutadella Cultura 40.000
Obres CEIP M. de Déu de Gràcia 150.000
Obres CEIP Castell de Sta. Àgueda 100.000
Pla de seguretat de Sant Joan 15.000

Malgrat que es tracta d’un balanç positiu per a un grup parlamentari que compta amb només dos diputats, els menorquinistes no es conformen i durant la pròxima setmana cercaran també un acord, ja sigui amb el Govern o amb altres grups parlamentaris en les següents qüestions pendents: concertació de places per a joves amb autisme; ajuts per a les escoles municipals de música; augment en les dietes de pernoctació per als malalats que s’han de desplaçar a Palma; eliminació del complement a càrrecs i eventuals de fora de les Illes Balears; conservatori de Maó; actuacions de l’OSIB a Menorca, Eivissa i Formentera; ajuts de menjador etapa 0-3 anys; i suport a famílies amb fills d’altes capacitats

Un altre tema que s’està negociant, a l’espera de trobar-hi una solució, són les condicions de feina dels treballadors d’IB3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *