La tortuga Xevy Noel ha visitat avui els nadons i infants hospitalitzats

La tortuga Xevy Noel ha portat avui d’il·lusió i somriures a la planta de Pediatria de l’Hospital Mateu Orfila. La mascota de Sine Dolore World Park ha visitat avui els nadons i infants hospitalitzats per entregar-lis un joguet donat per l’empresa Toy Planet, un gest solidari  amb el que han volgut felicitar les festes de Nadal a totes les famílies que tenen un fill ingressat al centre hospitalari.

Xevy Noel ha fet la visita acompanyada del president de la Fundació, el doctor Jordi Moya, i també del cap del Servei de Pediatria de l’Hospital, el doctor Gabriel Moreno, i ha aprofitat per fer-se també fotografies amb personal de l’equip d’infermeria de la planta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *