El Consell Insular promou l’adopció responsable d’animals

Un Podenc. Foto Protectora d'Animals de Ciutadella.
Un Podenc Foto Protectora d’Animals de Ciutadella.

El Consell Insular conjuntament amb les protectores d’animals de Maó i Ciutadella ha llançat una nova campanya de conscienciació social que pretén promoure l’adopció responsable d’animals. La campanya consisteix en la divulgació d’un vídeo, que podeu trobar a les plataformes socials del Consell Insular i de les protectores d’animals de Menorca, on es vol transmetre el missatge que, en cas d’estar convençuts de tenir una mascota a casa, la millor opció és adoptar.

La campanya coincideix amb la temporada nadalenca, quan moltes famílies opten per comprar una mascota que, en alguns casos, mesos més tard serà abandonada. En aquest sentit, el Consell Insular vol conscienciar de la diferència entre rebre ‘un regal’ i tenir cura d’una mascota.

Segons ha manifestat la consellera Cristina Gómez «amb aquest tipus de campanya volem donar visibilitat als animals que romanen als nostres Centres d’Acollida. Tot i que la ciutadania està de cada vegada més conscienciada d’adoptar una mascota, és necessari continuar amb aquesta tasca divulgativa».

Al llarg d’aquest any ja s’han adoptat 195 cans i 101 moixos, unes xifres que des del Consell Insular es valoren de manera positiva, ja que la tendència als abandonaments va a la baixa. Actualment es troben 14 cans i 13 moixos a la Protectora d’Animals de Maó, i 14 cans i 15 moixos a la Protectora d’Animals de Ciutadella.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *