El Consell Insular reparteix 10.000 euros entre els ajuntaments per fomentar l’activitat física entre la gent gran

El departament d’Esports del Consell Insular ha resolt la convocatòria d’ajudes als ajuntaments per dur a terme programes i activitats que fomentin l’esport entre la gent gran i les persones que practiquen activitat física adaptada.

En total han estat 10.000 euros que s’han repartit de la següent manera: 2.992,65 € per Ciutadella, 2.763,46€ per Maó, 1.047,63 € per Sant Lluís, 743,12 € per Es Castell, 682,12 € per Es Mercadal, 658,63 € per Ferreries, 646,02 € per Alaior, 466,37 € per Es Migjorn Gran.

Aquest repartiment, que contemplava una quantitat màxima de 3.000 euros per municipi, s’ha fet en funció de la participació, la titulació dels professors o monitors, la quantitat de mesos que dura l’activitat i les hores setmanals.

Cal destacar que tots els ajuntaments de l’illa tenen un programa específic per foment de l’activitat física entre la gent gran. I tres d’ells també realitzen activitats adaptades per persones amb necessitats especials.

Les ajudes seran destinades a totes aquelles activitats que es fomentin a través dels ajuntaments i que no formin part de cap programa d’activitat física de residències geriàtriques, centres de dia o de les activitats del Programa Moviments.

D’aquesta manera, el Consell Insular facilita la tasca als municipis de promoure l’activitat física entre la gent gran i les persones amb necessitats especials, ja sigui per alteracions psíquiques, sensorials o motrius. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.