Julen Triay, cinquè classificat a la Lliga Mundial celebrada a Venècia

L’expedició menorquina de l’equip de tecnificació de Menorca de karate torna de la seva primera experiència internacional amb un gran èxit per la classificació de Julen Triay en quint lloc. El ciutadellenc, després de realitzar un impressionant campionat durant cinc enfrontaments molt durs, fins que en el combat que li donaria el pas a la final va caure davant un azerbaidjanès amb el que l’arbitratge no va ser gens just cap a Julen. I finalment en el combat en el que optaria a la medalla de bronze també s’el va deixar perdre en mans d’un ucraïnès que va demostrar ser superior a Triay en el que seria el seu setè combat.

La resta d’expedició Queralt Capó, Marc Carreras i Marc Jaume varen realitzar uns grans enfrontaments passant alguna ronda en un campionat de gran nivell, el qual comptava amb 3074 karatekes de 65 països diferents. Els tres esportistes menorquins han demostrat una millora important des de que es va crear ara fa tres mesos el grup de tecnificació que anomenen d’alt rendiment. Després d’aquesta primera aventura Capó, Jaume, Carreras i Triay junt al seu entrenador Shuto Triay, tornen a Menorca amb més ganes i il·lusió per seguir fent feina junt a la resta de companys de tecnificació.

Per altre banda, mentres Julen, a Venècia, a punt d’iniciar el seu campionat va rebre una notificació de la RFEK, en la que s’el convocava a la concentració que es durà a terme el proper cap de setmana a Madrid i de la que sortiran els representants d’Espanya al Campionat d’Europa a Budapest el proper mes de febrer.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *