Preguntes del PP relatives a inversions en matèria educativa

D’acord amb el que disposa el Reglament Orgànic Municipal, el grup del Partit Popular a l’Ajuntament de Ciutadella presenta les següents PREGUNTES per a que siguin contestades en el Ple de la Corporació que es celebrarà el dijous dia 19 de desembre de 2019.

PREGUNTES RELATIVES A INVERSIONS EN MATÈRIA D’EDUCACIÓ I FORMACIÓ A CIUTADELLA

En una recent reunió de la Alcaldessa amb el conseller d’Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears, i el director general de Planificació, Ordenació i Centres, sembla ser que es van tractar els diversos projectes d’inversió que la Conselleria té pendents a Ciutadella.

Atès que consideram que hem de fer un seguiment exhaustiu del desenvolupament d’aquestes inversions, tota vegada que venen sofrint retards inacceptables, és per lo que plantejam les preguntes següents:

Quins tràmits ha de dur a terme la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears, amb el calendari previst de cadascun d’aquests tràmits, per tal de que sigui efectiva l’entrada en funcionament del Centre Integrat de Formació Professional Hoteleria i Turisme que està previst construir a Ciutadella?

Quins tràmits haurà de fer l’Ajuntament en tot aquest procés, i en quin calendari està previst fer-los?

Quines son les actuacions a diversos centres educatius del document que sembla ser que l’Alcaldessa va lliurar al conseller d’Educació, Universitat i Recerca, per tal que siguin incloses al pla d’infraestructures educatives del Govern? Ens pot facilitar aquest document a tots els grups polítics?

Quines actuacions està previst dur a terme als IES de Ciutadella i a l’Escola Infantil Borja Moll, i que sembla ser que, al menys, s’iniciaran durant l’any 2020?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.