Talaiots pels drets humans

Un any més Menorca s’uneix a la iniciativa -original de Mallorca-, de l’encesa de “Torres, talaies i talaiots de la Mediterrània. Un cant pels drets humans” i el Consell Insular convida a participar-hi a aquells ciutadans i ciutadanes que hi estiguin interessats.
Segons ens ha explicat el conseller Miquel Maria, com el passat gener d’aquest 2019, el proper dissabte dia 11 de gener de 2020 encendrem alguns dels talaiots de Menorca com a acte simbòlic il·luminant el mar Mediterrani com a suport a les persones refugiades que diàriament parteixen a la recerca d’una nova vida sense saber si arribaran a bon port…
Recordem que en el cas de Menorca, aquesta iniciativa també permetrà conèixer la visibilitat entre talaiots: seria útil la xarxa de comunicació visual que creim que hi ha entre els poblats prehistòrics de l’illa? Dia 11 de gener ho podrem comprovar.
El passat gener es van encendre talaiots principalment de la zona de llevant, però aquest proper 2020 s’encendran talaiots de tota l’illa.
Hi vols participar?
Ho pots fer de dues maneres:
1. Vine a títol individual o en representació d’una entitat a encendre les bengales des de dalt d’un talaiot dia 11 de gener de 2020.
2. Vine a escoltar el manifest, cantar el “Cant a Ítaca” i a veure l’encesa des dels peus del talaiot de Talatí de Dalt (Maó).
En cas que vulguis encendre un talaiot (1) vol dir que t’adhereixes al manifest i hauràs de:
– Emplenar el document de responsabilitat adjunt en aquest correu i reenviar-lo a aquesta adreça (talaiotspelsdretshumans@gmail.com) abans de dia 30 de desembre.
– També notifica’ns si tens disponibilitat matí i tarda, o només una de les dues, i si t’interessa més la zona de llevant o la de ponent – i intentarem assignar-te un talaiot proper.
– Si véns en nom d’una entitat, envia’ns el seu logo.
En cas que vulguis assistir a l’encesa per veure l’acte (2), avisa’ns i guardarem la teva adreça electrònica per notificar-te dels detalls d’horaris, punts de trobada, etc. uns dies abans de l’encesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.