Air Europa programa per Nadal més de 43.000 places addicionals als Balears i Canàries Operarà 130 vols extres des de la Península a tots dos arxipèlags entre dijous i el 8 de gener

Air Europa posa a disposició dels seus clients més de 43.000 places addicionals entre la Península i els arxipèlags de les Balears i les Canàries. L’objectiu de l’oferta és millorar la connectivitat i la mobilitat dels passatgers amb les illes durant les festes de Nadal i atendre amb garanties les puntes de demanda que es registren en aquest període de vacances.

A més, l’aerolínia reforça igualment la seva operativa de llarg radi amb més de 9.000 places entre Madrid, Punta Cana, Caracas i San Juan de Puerto Rico.
Pel que fa a la connexió entre la Península i les Illes Balears, Air Europa operarà, en el període comprès entre demà i el 8 de gener, 91 vols addicionals que enllaçaran Palma de Mallorca amb ciutats com Sevilla, Oviedo, Granada, València, Alacant, Santiago, Saragossa, Màlaga, Bilbao, Madrid, Barcelona i Eivissa.
De la mateixa manera, s’ha reforçat l’operativa a les Canàries amb 40 vols extres, que suposen 15.700 places, per unir des de divendres fins al proper 7 de gener Madrid amb Tenerife, Les Palmes de Gran Canària i Lanzarote; així com Bilbao amb Lanzarote i Tenerife; i Màlaga amb Tenerife.
Tota la informació relativa a la programació de la companyia pot ser consultada a través del web www.aireuropa.com
Sobre Air Europa
Air Europa és membre de l’aliança SkyTeam, formada per 19 aerolínies que, des de fa 19 anys, treballen unides com una gran xarxa global prestant serveis a més de 630 milions de passatgers a l’any i realitzant més de 14.500 vols diaris a més de 1.150 destinacions en més de 175 països.
La flota d’Air Europa és una de les més modernes de el continent. Està composta per més de 50 aeronaus la mitjana d’edat no supera els 4 anys. La companyia està integrada en el Grup Globalia, el major conglomerat turístic espanyol, i és líder en processos de conversa mediambiental. En 2018, l’organització mediambiental alemanya Atmosfair va qualificar a Air Europa com la companyia aèria de xarxa més eficient. L’any passat Air Europa va superar els 11 milions de passatgers transportats.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *