Dimecres 18, Diàleg per analitzar la Cimera del Clima (COP25)

Una estudiant que va participar en la manifestació a Madrid de Fridays for Future, i un membre del GOB que va prendre part en un dels debats de la societat civil a la Cimera del Clima, aportaran els seus testimonis per obrir a continuació un debat sobre els resultats d’aquesta trobada mundial.

Serà avui dimecres, dia 18, a les 20 h, al local del GOB a Maó. Es parlarà amb les persones assistents de les dificultats d’avanços significatius a nivell mundial, de les mobilitzacions d’estudiants de tota Europa a favor del clima, de la poca connexió que encara s’entreveu entre l’evolució que es detecta en la ciutadania i les decisions dels governs. També de la realitat local i de les perspectives d’evolució.

Es tracta d’un acte organitzat per la Plataforma de Menorca pel Clima. Es convida totes les persones que es trobin interessades per aquesta qüestió.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.