El PP celebrarà al febrer una convenció regional per “impulsar” el seu projecte polític a Balears Els 'populars' afronten el 2020 amb "optimisme i il·lusió per portar el projecte de l'PP per tots els racons de les Illes"

El secretari general de l’PP de les Illes Balears ha anunciat que, al mes de febrer se celebrarà una convenció regional per “reafirmar, impulsar i amplificar el projecte polític de el Partit Popular a les Illes Balears “.

El secretari general ha explicat que es tractarà d’una trobada de caràcter regional que servirà per entaular contacte directe amb les bases, escoltar els seus suggeriments i inquietuds i explicar de primera mà les línies principals i valors fonamentals de el projecte de l’PP per Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

A més, el Comitè Executiu Regional i la Junta Directiva s’han aprovat els nomenaments de Joan Rotger com a president de l’comitè de drets i garanties i de José Luís Benejam com a president de comitè d’alcaldes i números u de el partit a les Balears. Tots dos nomenaments han estat aprovats per unanimitat.

Així mateix, Fuster ha explicat que el president Company ha realitzat un balanç de l’any 2019 i dels tres processos electorals que s’han produït, en els quals el Partit Popular “ha tingut una evolució de menys a més des de les eleccions de el 28 d’abril a les de l’10 de novembre, en què s’ha produït un empat tècnic amb el PSIB “. A més, el secretari general ha assenyalat que el president de l’PP ha aprofitat per “agrair el treball i l’esforç que han realitzat els afiliats en un any especialment intens”.

Finalment, Fuster ha destacat que el president ha animat els presents a “continuar treballant ia començar el 2020 amb la força i la il·lusió necessàries per continuar portant el projecte de el Partit popular per tots els racons de les Illes Balears, i fer possible així que en 2023 es recuperi el govern de les principals institucions “.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *