La Policia Nacional deté un home per un delicte de maltractaments L'episodi s'ha produït en el vaixell que va des de Barcelona a Maó

En el dia d’avui, agents de la Policia Nacional a Maó han procedit a la detenció d’un home de 42 anys d’edat, per un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

Els fets han passat a les 6.45 hores del matí d’avui, on un home ha assetjat, insultat i amenaçat la seva parella sentimental en el trajecte del vaixell que va des de Barcelona a Maó.

La Policia Nacional va rebre una trucada de l’Autoritat Portuària del Port de Maó, informant que en el vaixell s’havia produït un episodi de maltractaments en el trajecte de la mateix entre els ports de Barcelona i Maó.

Quan els agents de Policia Nacional van tenir coneixement dels fets, van acudir al vaixell quan va arribar a Maó, i es van entrevistar amb la suposada víctima i diversos testimonis dels fets, resultant que la parella sentimental de la mateixa, la mateixa nit la va començar a insultar, l’agafà fort dels braços perquè no es mogués de la butaca on estaven asseguts, fins que la víctima va cridar i va aconseguir escapar-se, seguint-la per tot el vaixell amb insults i amenaces. A més s’ha informant que no és la primera vegada que pateix maltractaments psicològics i físics.

Els agents al tenir tota la informació al respecte, han procedit a la detenció del presumpte autor per un delicte de maltractaments.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *