La regata 100 milles per a 2020

El mal temps no va permetre que aquesta passada Setmana Santa del 2019 es pogués celebrar una primera edició de la ‘Regata 100 Milles entre Illes’ en la què el Club Nàutic Ciutadella, gràcies a la seva secció de creuers que regeix Miguel Pons, hi havia posat tantes i tantes il·lusions. Ara però, Es Nàutic torna a la càrrega i ja pot anunciar que aquest 2020, esperant que el temps ens deixi, sí es durà a terme aquesta novedosa prova de creuers, entre els dies 9 i 11 d’abril, per Setmana Santa, amb el lliurament de premis el diumenge dia 12.
Es tracta d’una regata que va aixecar molta expectació en la flota menorquina, balear i catalana, ja què es tracta d’un recorregut costaner entre Menorca i Mallorca, pensant en fer “tres regates en una”, detallen en Es Nàutic. La sortida es durà a terme a el Dijous Sant des de Ciutadella, amb direcció a l’illa major, per virar el Farall d’Aubarca, que serà la primera de les arribades. Després es continuarà la navegació rumb a l’Illa de l’Aire (segona arribada) i seguint la navegació cap a Ciutadella novament, on finalitzarà aquesta primera Regata 100 Milles entre Illes 2020.
El primer tros de competició serà de 23 milles, el segon de 70 milles i el darrer de 100 milles.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *