MxMe fa una valoració «molt positiva» del seu paper al debat de Pressupostos El partit ha aconseguit els seus objectius en temes importants per al conjunt de ciutadans de les Illes amb només dos diputats

El diputat de Més per Menorca Josep Castells ha fet aquest dimarts una valoració «molt positiva» del debat i votació dels Pressupostos per a 2020, ja que el partit ha aconseguit els seus «objectius» en temes molt importants com l’increment de les dietes per a malalts, els ajuts a estudiants que es desplacen, o les condicions laborals d’IB3. «Qüestions que no només beneficien els menorquins sinó el conjunt de ciutadans de les Illes Balears», ha recordat Castells.

El diputat ha fet èmfasi en el fet que Més per Menorca ha fet valer els seus dos diputats i la seva «posició particular dins l’hemicicle». «Hem estat capaços d’arribar a acords amb el Govern però també hem pogut establir aliances amb l’oposició en aquelles qüestions en què no s’ha pogut arribar a un acord amb l’Executiu», ha explicat Castells.

Sobre el complement de doble residència, Castells també s’ha mostrat satisfet perquè «hem aconseguit posar damunt la taula el tema encara que la nostra esmena s’hagi rebutjat».

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.