Parxet Cuveé 21 2015

Seguint fidels a la col·laboració que feim amb Destil·leries Xoriguer, que ens ofereix el seu gin per a les festes de Sant Joan i una capsa de cava Parxet, de la que és el distribuïdor a Menorca per a les festes de Nadal i Cap d’Any, hem sortejat entre els nostres subscriptors un dels caves insígnia d’aquests cellers que produeixen escumosos des de 1920. Es tracta del Parxet Cuveé 21 2015, un cava ecològic elaborat amb les varietat tradicionals de Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedents d’agricultura ecològica.

Estam davant un gran cava que se`ns presenta en copa amb un to pàl·lid amb reflexes verdosos, bimbolla fina i persistent amb tendència a formar una corona d’escuma en el centre de la copa.

En la seva fase olfactiva, pas per nas, és ample, afruitat i intens. Que ens sedueix i ens transporta cap a records de festa.

En la seva entrada en boca, el seu tast és una explosió d’aromes de fruites madures i flors blanques on hi ha un perfecte equilibri entre acidesa i dolçor. Molt aromàtic i amb el caràcter gustatiu de les varietats tradicionals dels caves catalans, a més del caràcter que lo dona la seva criança de 9 a 15 mesos abans de ser degollat i posades a la venda les seves botelles.

El guanyador del sorteig de Destil·leries Xoriguer, distribuïdor dels caves Parxet a Menorca, ha estat el nostre subscriptor i a la vegada col·laborador, Eduard Riudavets, mestre d’escola jubilat recentment, que gaudirà aquest Nadal de les bimbolles del cava Parxet en família.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.