Signatura del conveni per a la realització d’un Casal d’Entitats as Castell

Aquest matí s’ha signat el conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i l’ajuntament des Castell per a l’adequació d’un local com a Casal d’Entitats des Castell. Han participat en la signatura la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, la consellera de Cooperació Local, Habitatge i Participació, Cristina Gómez i l’alcaldessa des Castell, Juana Escandell.

El Casal d’Entitats des Castell forma part dels projectes guanyadors escollits per la ciutadania a dins del marc dels Pressuposts Participatius 2018 de la institució insular. En total va obtenir 132 vots i inicialment tenia una partida assignada de 45.000€. No obstant, una vegada feta la valoració del projecte i haver explorat diferents possibilitats, es va determinar que la dotació assignada no era suficient per a l’adquisició i adequació d’un local per aquest fi. En aquest sentit, l’ajuntament des Castell, també interessat amb el projecte, va oferir un immoble al carrer d’Agamèmnon on poder desenvolupar aquest projecte i així poder satisfer les necessitats dels residents al municipi.

Mitjançant aquest conveni, l’ajuntament des Castell es compromet a fer les obres pertinents (licitació, contractació i direcció de les obres) necessàries per tal de poder desenvolupar aquest projecte. Per altra banda, el finançament de les obres anirà a càrrec de l’ajuntament des Castell i del Consell Insular qui aportarà un import màxim de 45.000€.

Una vegada finalitzades les obres es preveu que 4 entitats tenguin un espai propi al Casal. En aquests moments, les entitats que ja tenen reserva d’espai són Escacs, la colla gegantera i el Grup Folklòric.. A més a més, també es comptarà amb espais comuns com una sala de reunions o d’actes que estaran obertes per a ús públic prèvia sol·licitud. 

Ara, el següent pas és la redacció del projecte i l’execució de les obres. Es preveu que les obres estiguin finalitzades dins el període de 4 mesos.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *