Concert de Nadal de la Banda Municipal de Ciutadella

 

Els propers dies 21 i 22 de desembre tindrà lloc el tradicional concert de Nadal de la Banda de Ciutadella, serà a la Sala polivalent del Canal Salat i està organitzat per l’Agrupació Musical i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament. El dissabte 21 el concert serà a les 20 hores i el diumenge 22 a les 19 hores; les entrades es poden adquirir a partir d’aquest dijous 12 de desembre per 5€ a la secretaria de l’Escola Municipal de Música de Ciutadella. La direcció musical del concert corre a càrrec del mestre Joan Mesquida Faner i comptaran amb la col·laboració dels Pueri Cantores de la Catedral, cor infantil dirigit per Cristina Álvarez Melis.

Enguany podrem escoltar un concert clàssic de Nadal que combina peces simfòniques d’ Strauss, Shostakovich o Ferrer Ferran que seran valsos i danses ben reconegudes pel públic.  Així es donarà pas a una segona part amb la col·laboració del cor Pueri Cantores de la Catedral de Menorca dirigit per Cristina Álvarez on banda i el cor baix la direcció de Joan Mesquida interpretaran nadales i clàssics d’aquestes festes.

 

Programa

 

1ª PART

Vals de l’Emperador                                                                    Johan Strauss          jr.

Arr: Wil van der Beek

 

Jazz Suite nº 2                                                                    Dimitri Shostakovich                     1.  March                                                                              Arr: Johan de Meij

  1. Lyric Waltz
  2. Dance I
  3. Dance II
  4. Waltz nº 2
  5. Finale

 

 

Destellos del alba (Vals)                                                           Ferrer Ferran

 

 

2ª Part

Amb la participació especial del cor infantil Pueri Cantores

 

Highlights from Frozen                                                    arr: Stephen Bulla

Christmas on Broadway                                                   arr; John Higgins

A Winters Night (versió de Santa nit)                           arr: Rick Kirsby

A Christmas Carol Fantasy                                                          arr: Takashi Hoshide

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.