Nova campanya de sensibilització per al reciclatge d’envasos de vidre durant el Nadal

El Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de Maó, es Mercadal i Ciutadella, s’han sumat a la campanya de sensibilització d’Ecovidrio per conscienciar a la societat menorquina sobre la importància del reciclatge d’envasos de vidre durant les celebracions de Nadal.

La campanya s’ha presentat avui a Maó on hi han assistit la presidenta del Consorci de Residus i Energia de Menorca i consellera de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Maite Salord, el director insular de Medi Ambient, Esteve Barceló, i el gerent d’Ecovidrio, Ivan Tolsa.

La iniciativa consisteix en un arbre nadalenc fet de 60 miniglús muntat durant tres dies diferents a Maó, Es Mercadal i Ciutadella. La campanya s’ha promocionat a través dels mitjans de comunicació locals i les xarxes socials del Consorci de Residus i l’Agència de la Reserva de Biosfera de Menorca.

L’arbre de miniglús estarà situat aquest divendres dia 20 al carrer de Ses Moreres de Maó i dissabte 21 a la plaça de la Catedral de Ciutadella. També es va muntar a Mercadal ahir dijous dia 19. Amb l’arbre, s’instal·la un estand informatiu on educadors mediambientals realitzen activitats formatives per informar als ciutadans sobre el reciclatge dels envasos de vidre. A més, tothom que visiti l’arbre tindrà l’oportunitat de participar en un joc de preguntes i participar en el sorteig d’un miniglú.

Tota la informació a www.cremenorca.org

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.