Presentació del llibre “Los Salord y los Menéndez Arango” Divendres 27 de desembre a les 20,00h a Can Saura

Setmanaris i Revistes SL ha editat el llibre “Los Salord y los Menéndez Arango” que ha escrit el periodista jubilat, Carlos Salord Comella, que explica la història de la seva família des de l’arribada del primer Salord fins a l’actualitat, i és en si una nova aportació a la història de Ciutadella, on es comenten esdeveniments relacionats amb les diferents branques familiars i també la relació dels mateixos amb els personatges dels segles XIX i XX, principalment.

La presentació d’aquest llibre de caràcter històric serà aquest divendres dia 27 de desembre a les 20,00 h a la Sala Gran de Can Saura, i serà presentat pel seu propi autor, Carlos Salord Comella, el petit i únic germà viu dels 12 fills del matrimoni Salord Comella i de l’historiador Miquel Àngel Casasnovas, autor del pròleg.

L’acte és públic i gratuit, i és una bona ocasió per a conèixer persones importants en la vida de Ciutadella dels dos darrers segles, a més de ser aquest llibre un bon regal de Nadal o de Reis, per aquelles persones que estimen la història local.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *