Barcelona és la segona ciutat més cercada del món pels espanyols per rebre l’any 2020, segons Jetcost Madrid, Londres, París i Sevilla completen el top 5

Bona part dels espanyols que han decidit viatjar aquest cap d’any s’ha decantat per Barcelona, ​​bé perquè volen passar uns dies visitant a amics i parents o perquè busquen una destinació no molt llunyana on celebrar l’entrada de l’any nou, això semblen demostrar les seves recerques de vols entre el 27 de desembre de 2019 i el 2 de gener de 2020 a les que Barcelona ha estat la segona ciutat del món més buscada pels viatgers espanyols que utilitzen el potent cercador de vols i hotels www.jetcost.es.

Jetcost analitza regularment les recerques que es realitzen a través del seu web, de manera que s’aconsegueixen dades molt fiables al tractarse de recerques reals i no d’enquestes. Les dades que analitzen els resultats de les recerques per el Cap d’Any de 2019, indiquen que 11 ciutats espanyoles (Madrid, Sevilla, Màlaga, Alacant, Tenerife, Palma de Mallorca, Gran Canària, València, Bilbao, Santiago de Compostel·la i Oviedo) es troben entre les 25 més buscades de tot el món.

A més de les esmentades, les capitals i grans ciutats dels principals països Europeus són les destinacions que millors llocs ocupen a la llista, Londres (3), París (4), Roma (7), Amsterdam (8), Brussel·les (9) , Berlín (12), Lisboa (14), Porto (16) i Viena (17) entre d’altres.

Un portaveu de Jetcost ha dit: “A 31 de desembre molta gent vol celebrar l’entrada de l’any nou amb algun amic o familiar què vol visitar i amb el qual vol passar uns dies, això explica que una gran part dels espanyols hagin triat ciutats dins del seu país, sense haver de fer grans desplaçaments. Fora d’Espanya, els viatgers s’han decantat per les principals ciutats europees, molt animades en aquestes dates pels mercats nadalencs i grans botigues en què fer compres”.

Destinacions més buscades pels espanyols per passar el Cap d’any 2019:

1. Madrid
2. Barcelona
3. Londres
4. París
5. Sevilla
6. Màlaga
7. Roma
8. Amsterdam
9. Brussel·les
10. Alacant
11. Tenerife
12. Berlín
13. Palma Mallorca
14. Lisboa
15. Gran canària
16. Porto
17. Viena
18. València
19. Milà
20. Bilbao
21. Praga
21. Marràqueix
23. Dublín
24. Santiago de Compostel·la
25. Oviedo

Sobre Jetcost:
Jetcost és un cercador de preus barats de vols, hotels i lloguer de cotxes. Això vol dir que comparen els preus oferts per més de 250 agències de viatges i línies aèries per trobar els millors preus per a cada viatge. Un cop l’usuari ha decidit en Jetcost quin viatge vol fer, només ha de fer clic en el preu que millor li convingui i en aquest moment serà re-dirigit a la pàgina de l’agència de viatges en la qual realitzarà la reserva del seu vol , hotel o lloguer de cotxes.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *