El concert del 75è aniversari de la Capella Davídica serà demà dia 4 de gener Lumen et gaudium Nativitatis (la llum i el goig de Nadal)  amb un recull d'obres contemporànies i també nadales

Degut a uns canvis de darrera hora, la conferència i els concerts del 75è aniversari de la Capella Davídica, segons ens ha informat el seu president, Antoni Salvador, es celebraran en les següents dates:

Dissabte dia 4 de gener de 2020 a les 20:30h al Socors de Ciutadella tindrà lloc el Concert del 75è aniversari de la Capella  ” Lumen et gaudium Nativitatis (la llum i el goig de Nadal)  amb un recull d’obres contemporànies i també nadales”

Concert públic i gratuït amb  la direcció d’ Isabel Juaneda i  Cor de La Capella Davídica de la Catedral de Menorca  amb el pianista Suso González

El mateix concert es celebrarà també:

Divendres, 10 de gener de 2020 a les 20:30h a l’Església de Santa Eulalia
d’Alaior

Dissabte, 11 de gener de 2020 a les 21:00h a l’Església de Sant Bartomeu de
Ferreries

Diumenge, 12 de gener de 2020 a les 19:30h a l’Església de Santa Maria de
Maó

Pel concerts de Ciutadella, a partir de dia 30 de desembre es podran retirar pel públic en general, anticipadament al Centre Municipal d’Art, carrer del Seminari i a l’entrada del Socors, una hora abans, el dia dels concerts

Pels concerts d’Alaior, Ferreries i Maó, Entrada lliure i gratuïta.

Quan a la conferència de Grabiel Julià sobre el 75è aniversari de la Capella Davídica, aquesta per indisposició del mateix, es celebrarà finalment el dijous, 9 de gener de 2020 a les 20:30h a la Sala d’actes del Seminari de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca