Un nou any, nous reptes de futur

Encetam un nou any i ho feim amb ganes d’afrontar nous reptes de millora i creació de nous continguts, de fermar encara més els lligams que ens uneixen amb els nostres subscriptors, anunciants, col·laboradors i lectors.

2020 serà també any de millores tecnològiques en els nostres sistemes d’impressió per a fer-los més eficients i sostenibles, com també en la millora dels nostres productes, tant aquells d’edició pròpia com també de cara a la clientela exterior tot millorant les nostres propostes en arts gràfiques.

2019 podem dir que ha estat l’any de les dones al Setmanari El Iris. Hem aconseguit un bon nombre de col·laboradores femenines (Carolina Torres, Mari Moro, Marta Mañes, Raymonde Calvo, Mata Seguí) que han obert a l’Iris noves seccions i noves maneres de veure les coses i d’oferir el seu pensament, les seves experiències a les nostres lectores i lectors. Com també s’ha sumat al nostre equip de redacció una periodista amb experiència com és el cas d’Itziar Lecea, a més de la recent reincorporació de Llorenç Allès que cada setmana ens ofereix una interessant entrevista d’actualitat.

Millorar continguts, consolidar lectors i arribar a nous ha estat l’objectiu acomplert aquest any que acabam de deixar i ho serà també al llarg de 2020.

Esperem idò comptar amb tots voltros per a iniciar aquest camí de 2020, un any que potser s’augura difícil, però si tots sabem valorar la premsa local, el periodisme de proximitat i donan suport publicitari o bé mitjançant subscripcions, farem que la premsa local pugui seguir sent part de la nostra cultura, de la nostra manera de ser i continuar sent signe d’identitat d’un poble, obert, lliure, acollidor i amb pensament plural.

Vagin idò els nostres millors desitjos cap a 2020, que per cert, és any bixest.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *