Els germans Ponsetí inicien el 2020 plens de competicions

Després d’una petita aturada competitiva per gaudir a casa de les festes de Nadal, el tàndem de germans, Pere i David Ponsetí, es preparen per tornar a la càrrega en aquest 2020 i afrontar un inici d’any realment complex, tant per ells com pels seus companys del Club Nàutic Ciutadella.

El major de la parella, Pere, dins la primera setmana de febrer assistirà a la Concentració amb la Real Federación Española de Vela, a Santander, mentre que en David,els pròxims dies 10, 11 i 12 d’aquest mateix mes de gener, participarà en el Campionat de Balears 2020 de la classe Làser 4.7 i ho farà amb una expedició de me´s regatistes del CN Ciutadella, de la mà del tècnic, Toni Mascaró. A més, David Ponsetí, entre els dies 15 al 23 de febrer serà en el Campionat d’Espanya Làser 4.7, a Alacant, acompanyat també per Borja Torres i, tal vegada, amb algun regatista més classificat del CNC.
Aquests pròxims mesos arriben per tant molt carregats, ja que també hi ha el Radial que farà Jordi Torres, malgrat que serà gairebé impossible fer-ho tot (4.7 i Radial) perquè no dona temps a descansar. En Radial hi ha els dies 24-26 de gener el Campionat de Balears; 6-9 de febrer la Copa d’Espanya a Torrevieja i 26 Febrer-1 març el Campionat d’Espanya, a Cádiz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.