Company: “Estem davant del pitjor Govern per a Espanya”

El president de PP de les Illes Balears, Biel Company, ha assenyalat, després de la sessió d’investidura de Pere Sánchez que “estem davant del pitjor Govern per a Espanya, els socis no han tingut cap problema a afirmar a l’hemicicle que els importa “un rave” la governabilitat “, de manera que el líder d’el PP ha afirmat que” comença una època trista i negra per a la governabilitat de país “.

El president de l’PP balear ha destacat el fet que el resultat de la votació hagi estat “molt ajustat” i, ha afirmat que això “condicionarà l’estabilitat de el futur Govern”.

Així mateix, per Company, “aquest resultat tan ajustat evidència l’existència de dues postures molt diferenciades entre el bloc constitucionalista i el que ha conformat Pedro Sánchez amb els independentistes, extremistes i populistes”.

El dirigent de l’PP balear ha vaticinat que el futur Govern “funcionarà a manera de compartiments estanc i les lluites de poder entre els socis seran una constant” i ha mostrat la seva preocupació per la “falta de capacitat i experiència de Govern de Sánchez per resoldre importants reptes per a Espanya, com són el territorial i l’econòmic “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.