Amics de la mar encendrà bengales al Castellar de sa Caleta "Torres, talaies i talaiots de la Mediterrània. Un cant pels drets humans"

Aquest dissabte 11 de gener, vigília de la Trobada de Barques Clàssiques i Vela Llatina de Sant Antoni, Amics de la Mar de Menorca participarà a la iniciativa “Torres, talaies i talaiots de la Mediterrània. Un cant pels drets humans” que es durà a terme simultàniament tant a Menorca com a Mallorca, Eivissa, Formentera, Catalunya, l’illa grega de Quios i diversos punts del nord d’Àfrica. Es tracta d’un acte simbòlic en defensa dels drets de les persones refugiades amb l’objectiu de donar visibilitat a les seves dificultats.
Tot i que a Menorca aquesta acció es farà sobretot a través de l’encesa de talaiots, Amics de la Mar  encendrà un dels punts costaners més emblemàtics de la costa menorquina: la Torre des Castellar de sa Caleta.
L’encesa de les bengales de llum dalt la Torre tindrà lloc a les 18:30 hores. Si voleu participar en aquesta iniciativa hi heu de ser abans d’aquesta hora a sa Caleta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.